Solliciteren binnen één minuut!

Vul je gegevens in en wij gaan direct voor je aan de slag. Mochten we een passende vacature voor je hebben nemen we snel contact met je op! 

                                                                                                                                          Solliciteer nu

Waarom een bijbaan bij GAMMA?

Klus bij in de grootste bouwmarkt van Nederland! Als bijbaan bij GAMMA werk je in een supergezellig team en op tijden die jou uitkomen, zoals in de avonden en weekenden. Je leert over producten en over klussen. En dat is altijd handig. Tel daar vakantiegeld, veel afwisseling en genoeg leermogelijkheden bij op en je hebt de perfecte bijbaan gevonden!   

Wie denkt aan GAMMA, denkt aan klussen. En dat is niet voor niks. GAMMA is de grootste doe-het-zelfwinkel van Nederland en België. Ruim 50 jaar nadat deze zelfbedieningswinkel voor de ‘gewone’ klusser opende, is GAMMA met meer dan 200 winkels de absolute koploper. Wij zetten in op een top klantbeleving met de focus op verf, duurzaamheid en tuin. En daar zijn we trots op. Ons doel? Zorgen dat heel Nederland zin krijgt om aan te pakken. En dat doen we echt samen!  

Onze GAMMA-teams staan bekend om de gezellige no-nonsense sfeer. Zeggen waar het op staat, daar zijn we van. Met de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Je teamgenoten leer je snel kennen tijdens een van de uitjes die per filiaal georganiseerd worden. Een lasergametoernooi met collega's in de bouwmarkt zelf, leuke uitjes met elkaar of liever gewoon lekker werken met je vrienden? Kom maar op! Flexibele werktijden

In overleg met de bouwmarkt manager bepaal jij je eigen werktijden, zodat je voldoende vrije tijd overhoud om leuke dingen te doen.

Geen kennis of ervaring nodig

Dit leren wij je zowel in de winkel als online via onze GAMMAcademy.


Leuke collega's

Samen met je vrienden werken is altijd leuker toch?

Afwisselende werkzaamheden

De ene dag verfmengen, vakken vullen of klanten helpen,  en de andere dag bijspringen bij de kassa of servicebalie.Bijbaan vulploegmedewerker

Het ene moment spring je als bijbaan vulploegmedewerker bij achter de kassa, daarna help je een klant die net dat ene lampje zoekt. En weer even later sta je vakken te vullen. Als handige vulploegmedewerker doe je in deze bijbaan werkervaring op én houd je geld over om leuke dingen te doen.

Bekijk vacatures

Bijbaan verkoopmedewerker

Samen kijken we waar je jouw talent het best kan inzetten. Maar je belangrijkste taak is en blijft: het helpen van onze klanten. En dat gaat verder dan alleen de juiste producten adviseren. Jij informeert, en geeft klanten het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om de klus te klaren.


Bekijk vacatures

Bijbaan kassamedewerker

Met een glimlach begroet je de volgende klant die komt afrekenen, je vraagt of hij alles heeft kunnen vinden, en beantwoordt zijn vragen terwijl je intussen zijn artikelen scant. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om de inkomende vracht te verwerken.                                     

Bekijk vacatures

Bijbaan baliemedewerker

Als baliemedewerker ben jij in deze bijbaan het eerste aanspreekpunt voor onze klant, regel je het ruilen of terugnemen van artikelen en coördineer je de klantorders en het thuisbezorgen. Klanten worden door jou op een warme manier ontvangen, deskundig geholpen en komen graag bij jou in de bouwmarkt terug. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om de inkomende vracht te verwerken.

Bekijk vacatures


Onze mensen aan het woord...


"Ik ben hier via vrienden terecht gekomen, wat het werk leuker maakt en je vrienden je collega's zijn"


"Je leert het werk door het werk te doen, en door de ondersteuning van de GAMMA Academy, waar je stap voor stap wordt meegenomen"

"De begeleiding door de andere medewerkers is goed, vragen kunnen altijd gesteld worden"


Solliciteren binnen één minuut!

Vul je gegevens in en wij gaan direct voor je aan de slag. Mochten we een passende vacature voor je hebben nemen we snel contact met je op!