Jouw klus bij GAMMA

Vulploegmedewerker

Jouw klus: onze schappen en stellingen strak houden

Als vulploegmedewerker/hulpkracht zorg je ervoor dat jouw GAMMA er tip top uitziet. Je bent én snel én efficiënt in het aanvullen van nieuwe artikelen en je zorgt ervoor dat de artikelen netjes en schoon gepresenteerd worden in de schappen. Ook help je collega’s waar je maar kunt als het om artikelen gaat. Jij weet alles te vinden. In het magazijn, maar ook in de winkel. Als klanten jou vragen waar ze iets kunnen vinden, weet jij goed uit te leggen waar in de winkel ze moeten zijn. Of je verwijst ze meteen naar een van je collega’s van het verkoopteam.


Kassamedewerker

Jouw klus: klanten een goed gevoel geven.

Als kassamedewerker weet je als geen ander hoe je klanten een goed gevoel geeft. Jij hebt als  laatste van het team contact. Dus jij hebt een belangrijke rol om ervoor zorgen dat een klant met een glimlach naar huis gaat. Je bedient natuurlijk de kassa, maar op klantvragen over eenvoudige producten sla je de spijker op zijn kop. Je weet verkoopkansen te herkennen en verwijst door naar je collega op de bouwmarktvloer voor het beste advies.


Verkoopmedewerker

Jouw klus: iedere klant blij maken.

Als verkoopmedewerker ben je het gezicht van GAMMA voor de klant. Je vindt het leuk om contact te maken én te verkopen. Je hebt snel in de gaten hoe je jouw klant kunt helpen. Met het meest geschikt product en een slimme tip of advies zorg jij voor blije gezichten. In de winkel kijk je voortdurend met een open blik om je heen. Je bent veelzijdig en springt meteen in als je collega’s jouw hulp goed kunnen gebruiken.


Baliemedewerker

Jouw klus: iedere klant zo goed mogelijk verder helpen.

Ben jij iemand die niet graag kiest? En alles leuk vindt? Dan is de servicebalie van GAMMA iets voor jou. Een belangrijke plek in de winkel waar je van alles meemaakt. Je helpt klanten met het vinden van producten. Je beantwoordt hun vragen of zorgt ervoor dat ze in contact komen met de juiste collega’s. Ook ben je handig in administratieve taken. En verzorg je services van PostNL. Geen dag is hetzelfde. Als het nodig is ben je verkoopmedewerker op bouwmarktvloer of draai je mee achter de kassa. Vind jij het leuk om overal inzetbaar te zijn? Dan is dit echt iets voor jou.

Goederen georiënteerde medewerker

Jouw klus: het managen van onze artikelen.

Ben jij een georganiseerd type? Dan is goederen georiënteerde medewerker iets voor jou. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle binnenkomende artikelen op de goede plek terecht komen. Je neemt ze in ontvangst, zorgt ervoor dat ze geprijsd worden en netjes in de schappen worden gepresenteerd. Je houdt de voorraden in de gaten en zorgt ervoor dat klanten nooit misgrijpen. Ook weet je klanten haarfijn uit te leggen waar in de winkel ze producten kunnen vinden en verwijs je door naar je collega’s van het verkoopteam.

Assistent Bouwmarktmanager

Jouw klus: leiding geven over je eigen GAMMA.

Als Assistent bouwmarktmanager heb je de leiding over jouw deel in de bouwmarkt en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw team. Je begeleidt ze, inspireert ze en stuurt op klantgericht gedrag. Je zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor je medewerkers en klanten die in de winkel komen. Jij bent een inspirerend voorbeeld voor iedereen die op jouw afdeling werkt. Door jouw ondernemersmentaliteit boek je maximaal resultaat. Een winkel die laat zien waar het merk GAMMA voor staat.

Bouwmarktmanager

Jouw klus: leiding geven over je eigen GAMMA.

Als bouwmarktmanager heb je de leiding over de bouwmarkt en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw team. Je begeleidt ze, inspireert ze en stuurt op klantgericht gedrag. Je zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor je medewerkers en klanten die in de winkel komen. Jij bent een inspirerend voorbeeld voor iedereen die in jouw winkel werkt. Je voert een degelijk financieel beleid, zorgt ervoor dat processen efficiënt verlopen en dat winkel er elke dag goed uitziet. Door jouw ondernemersmentaliteit boek je maximaal resultaat. Een winkel die laat zien waar het merk GAMMA voor staat.